Presentació

Benvinguts a l’espai enològic i de vitivinicultura de Sant Pere de Ribes. MónVi, situat al centre de la vila, vol ser un espai de referència per a totes aquelles persones amants de la vinya i el vi, que vulguin endinsar-se en el nostre territori.
És un espai dinamitzat per Josep Pascual, que compta amb una llarga trajectòria en el camp de la viticultura i l’enologia arrelada a la comarca del Garraf.

Fotografia: Rosa Mesia

La botiga, a més de comptar amb selectes referències nacionals i internacionals, és l’espai idoni per a conèixer els vins de Ribes, les seves característiques, i la terra que els fa néixer.

És per això que des de MónVi us proposem aprovar-vos als vins del territori a través de tastos o activitats fetes a mida.

Ja ens seguiu a les xarxes socials?

Qui som

MónVi és un espai enològic ubicat al centre històric de Sant Pere de Ribes, que ofereix degustació, tast, distribució i venda dels millors productes tant locals com nacionals.

La vitivinicultura és l’eix central de la nostra activitat, volem difondre la cultura de la vinya i del vi mitjançant tasts especialitzats, ofertes personalitzades, i varietat de productes escollits per l’enòleg Josep Pascual, gran coneixedor del món de l’enologia, del municipi, i de la vitivinicultura catalana en general.

Josep Pascual i Puig, enòleg i gerent de MónVi

© MónVi. Informació legal