Guia de tasts

1.   REALITZACIÓ DE TASTS GUIATS

Us oferim (físicament i en línia) la possibilitat de realitzar tasts guiats de productes (per grups, a un nombre mínim de persones), segons els vostres gustos i preferències. Els tasts es realitzaran directament pel personal o director de MónVi, en els horaris convinguts. També promourem la realització de tasts a empreses, entitats, celebracions, efemèrides, etc.

Els tastos guiats també podran ser oferts pels representants dels cellers interessats en presentar els seus productes. Es farien mitjançant inscripció fins a completar l’aforament, que pot variar en funció del tipus de presentació.

Aquests tasts es realitzaran a la zona central del nostre espai, que hem dissenyat modulable per a permetre adaptar-lo al nombre de persones que convingui en cada cas.

2. CURSOS DE TAST I DE CONEIXEMENT DEL VI  

Aquest espai, amb mobiliari modulable, i equipat amb un sistema audiovisual, permetrà realitzar també cursos programats, de diferents continguts i durades, per potenciar el coneixement tant dels productes en si mateixos, com de la cultura i la història del vi a casa nostra i al món.

Els cursos seran impartits per la pròpia direcció de MónVi o d’altres experts que puguin aportar coneixement sobre temes relacionats.